Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

24. 04. 2021. 14:41 >> 14:41
4

ODGOVOR MIKIĆA

"Likovanje SD-a govori o njihovom protivljenju reformama"

Likovanje Socijaldemokrata nakon što su na slobodu pušteni neki od najvećih kriminalaca u Crnoj Gori najviše govori o njihovom protivljenju reformama u Tužilaštvu, odgovorio je izvršni direktor Građanskog pokreta URA Zoran Mikić na reagovanje Socijaldemokrata, u vezi sa slučajem hapšenja navodnog vođe kavačkog kriminalnog klana Slobodana Kašćelana.

"Za vrijeme mandata SD-a te kriminalne organizacije su postale jače od države, što najbolje govori o njihovom zalaganju za bolje društvo. Rezultat "borbe" SD-a i DPS-a protiv kriminala su desetine žrtava na ulicama i kriminalni klanovi koji su se, iz nacionalnih, uzdigli do svjetskih okvira", navodi, između ostalog, Mikić u odgovoru na saopštenje SD-a.

Izvršni direktor URE ističe da su funkcioneri SD-a odnos prema državi pokazali i u mnogim aferama, kao što su afera Ramada, Petlja i najnovija - funkcionerski stanovi.

Prema njegovim riječima, jučerašnji događaji jasno su pokazali ko se bori protiv korupcije i kriminala, a ko ih podržava.

"SD je davno odabrao stranu, a juče je "briljirao". Ovim putem ih obavještavamo da će Crna Gora ponovo biti građanska država u kojoj će svako odgovarati za kršenje zakona, i toplo im savjetujemo da se za to počnu pripremati", zaključio je Mikić.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније