Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

11. 05. 2021. 19:47 >> 20:34
6

VLAHOVIĆ

"Crnoj Gori potrebna Vlada u sjenci"

Crnoj Gori je potrebna Vlada u sjenci koju bi činile sve opozicione partije, kazao je nekadašnji ministar vanjskih poslova Miodrag Vlahović, u emisiji "Teleskopija".

Vlahović vjeruje da Crna Gora ima kapacitet, te da je to neophodno kako bi sačuvali multietničko, građansko, crnogorsko zajedništvo, ali se i jasno suprotstavili onome što je danas, kako kaže, udar na našu državu.

"Za te stvari nam ne trebaju, a dozvolićete mi tu vrstu šale, nama ne trebaju ministrice iz Trebinja i specijani izaslanici iz Bileće. Centralni politički rad treba da bude na tom nivou odgovora ovoj i ovakvoj Vladi u njihovim svakodnevnim iskakanjima iz onoga što je istorijski, nacionalni, državni, građanski interes Crne Gore. Oni to rade svakog dana", kazao je Vlahović.

Naveo je da, prema podacima iz medija, pet ministara ima dvojno državljanstvo.

"Znači, oni nijesu položili zakletvu vjernosti i lojanosti samo ovoj zemlji. Oni, po sili zakona ne mogu tamo da sjede, a sjede", rekao je Vlahović.

On je dodao da Crna Gora mora da pokaže odgovor tome, te da, kako kaže, kuknjava i guslanje ne pomažu.

"Moramo biti zajedno. Danas imamo problem što je Crna Gora na udaru i moramo zajednički tome da se odupremo", zaključio je Vlahović.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније