Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

31. 10. 2021. 20:27 >> 20:31
1

MUGOŠA UKAZAO

Rješenje je prelazna vlada

Politički subjekti koji istinski a ne samo deklarativno žele građansku Crnu Goru treba da pokrenu dijalog za formiranje manjinske, odnosno prelazne Vlade, a sve drugo će predstavljati nazadovanje na evropskom putu, ocijenio je poslanik Socijaldemokrata (SD) Boris Mugoša.

Tim riječima je prokomentarisao izjavu izvjestioca Evropskog parlamenta za Crnu Goru Tonina Picule za Jutarnji list "da Crna Gora stagnira na svom evropskom putu". Mugoša navodi da je to “zasluga” nove vlasti.

“Više je nego jasno da politički subjekti koji istinski, a ne samo deklarativno, žele građansku Crnu Goru koja će biti iduća članica EU i ostati pouzdana članica NATO-a, treba da pokrenu suštinski dijalog kako bi se kroz djelovanje manjinske, odnosno prelazne Vlade popravilo veoma nezavidno stanje u zemlji i unaprijedio izborni ambijent, odnosno pripremili adekvatni uslovi za vanredne izbore”, istakao je Mugoša.

On smatra da je sve drugo suštinsko nazadovanje na evropskom putu zbog čega ispaštaju i ispaštaće građani, dok je političarima (politikantima) bilo i biće "standardno dobro".

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније