Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

O.Z.

01. 12. 2021. 17:27 >> 17:28
1

NASTAVAK REFORMI

Moškov novi predsjednik kotorskog DPS-a

Diplomirani elektro inženjer Neđeljko Moškov izabran je za novog predsjednika Opštinskog odbora (OO) Demokratske partije socijalista (DPS) Kotor, saopšteno je iz te partije.

Moškov je na tu funkciju izabran na sjednici kotorskog odbora DPS-a, koja je održana u utorak.

Iz DPS-a su kazali da je Moškov član OO Kotor od 2011. godine.

On je bio odbornik u Skupštini opštine Kotor u dva navrata, i to 2012. do 2016. i od 2017. do 2019. godine.

Iz DPS-a su rekli da je u dosadašnjoj karijeri Moškov pokazao izvanredne rezultate, vizionarstvo, liderske i ljudske kvalitete, koji su garant reformskog procesa koji sprovodi ta partija.

Moškov, kako su naveli iz te partije, preuzima funkciju u najtežim momentima u novijoj političkoj istoriji Crne Gore i Kotora, kada se, kako su ocijenili, urušavaju temelji državnosti i put razvoja cjelokupnog društva.

Iz DPS-a su kazali da su sigurni da će, sa novom energijom, liderstvom i posvećenim radom, Crna Gora ponovo biti primjer demokratskog društva, suživota i poštovanja među građanima i građankama.

“Kao i da će evropska integracija, ekonomske teme i povećanje standarda života naših građana zamijeniti retrogradne ideje koje sprovodi sadašnja vlast, kako na državnom, tako i na lokalnom nivou”, navodi se u saopštenju.

Iz DPS-a su poručili da odlučno nastavljaju da sprovode reforme kako bi spremno odgovorili svim političkim procesima koji očekuju Crnu Goru na njenom putu evropskih integracija i prosperiteta cjelokupnog društva.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније