Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

O.Z.

10. 12. 2021. 16:18 >> 20:54
12

"OŽIVJETI PARTNERSTVO"

SDP Cetinje ponudio saradnju Staroj gardi

Nosilac liste "SDP i Građani – Svim srcem za Cetinje" Nikola Đurašković ponudio je saradnju Staroj gardi LSCG.

"Iskreno vjerujem u saradnju sa Starom Gardom LSCG bez obzira na neka mimoilaženja iz prošlosti. Razumijem njihovo neprihvatanje tadašnje odluke našeg odborničkog kluba o povratku u lokalni parlament i pored određenih dogovora koje smo imali, zbog čega mi je iskreno žao, ali vjerujem da je interes Cetinja iznad svih nas. Za mene su naše razlike daleko iza nas", naveo je Đurašković na Fejsbuku.

Poručio je da čvrsto vjeruje da zajedno mogu oživjeti izvorno suverenističko partnerstvo iz devedesetih u interesu novih pobjeda Cetinja i Crne Gore.

"Ruka je iskreno pružena", dodao je Đurašković a prenosi RTV Cetinje. 

Na izborima na Crtinju 5. decembra DPS je osvojio 14 mandata, SDP 8, URA 4, Demokrate 3, Stara garda LSCG 3 i Socijaldemokrate i Liberalna partija jedan mandat.

Rok za konstituisanje Skupštine je 60 dana od održavanja izbora, a rok za izbor gradonačelnika je trideset dana nakon konstituisanja parlamenta.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније