Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

TVCG

24. 12. 2021. 15:09 >> 15:11
8

ZAVRŠENA RASPRAVA

Kritike opozicije, vlast sumnja, ali će podržati budžet

U Skupštini je završena u načelu rasprava o budžetu. I dok su iz vlasti najavili da će podržati budžet, iako sumnjaju u njegovu održivost, iz opozicije ponovili kritike i prijedlog da je najbolje rješenje da se predloženi budžet povuče. Sjednicu obilježila i polemika između DPS-a i Demokratskog fronta.

"Koliko ste vi destruktivni, politički destruktivni ili apsurdni kaže sljedeća teza. Kažete ne podržavamo 450, ali predlažemo 650", naveo je Danijel Živković, DPS

"Sprdamo se", dobacio je Slaven Radunović (DF)

"Pa, recite to građanima", odgovorio je Živković.

"Radimo ovo zato što se vi još gori, i ne želimo da dovedemo u rizik da se vi koji ste opustošili Crnu Goru, dođete u priliku da vladate. Ove ljudi mi kontrolišemo, možemo da ih zbacimo sa vlasti kad god hoćemo", rekao je Radunović u Skupštini. 

"Mislim da bi trebalo uzeti pasoše ministru Milatoviću i Spajiću, da kad krene ova prevara da se objelodanjuje da ne možete da pobjegnete iz države, nego da se suočite sa građanima. Nema bježanja", kazala je Draginja Vuksanović- Stanković (SDP).

"Amandmana ima toliko da je budžet Pentagona, ja mislim da bi falilo para da se sve završi što bi htjeli", ocijenio je Vladimir Joković (SNP).

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније