Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

23. 01. 2022. 22:02   >>  22:45 5

SNP

"Bratić nas lažno optužila da smo u savezu sa liderima SD i SDP"

Iz Socijalističke narodne partije (SNP) saopštili su večeras da se, kako su rekli, "bivša ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić obratila SNP-u u Podgorici na protestnom okupljanju na jedan histeričan i neprimjeren način za jednog ministra u Vladi".

"Vlada koja je formirana uz podršku poslanika iste te partije koju je prozvala pitanjem da li smo mi 'veći, bolji časniji ljudi od Zdravka Krivokapića"? U krajnje nekorektnom i nacionalističkom tonu pomenula je i lidere partija sa kojima je SNP potpisao memorandum", kazali su iz SNP-a.

Kako tvrde, lažno nas je optužila da ćemo sa liderima SDP-a i SD-a, koji nisu potpisnici Memdoranduma niti su to mogli biti, napraviti buduću Vladu.

"Baš lideri tih partija, inače tradicionalnih koalicionih partnera DPS-a su omogućili ministarki Bratić da dobije crnogorsko državljanstvo pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima", ističe se u saopštenju SNP-a. 

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније