Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.L.B. ]

24. 01. 2022. 16:42   >>  16:43

MARTINOVIĆ

"Konatar se upisao u knjigu sijača lažnih vijesti"

Poslanik Demokratske Crne Gore Vladimir Martinović saopštio je da poslanik GP URA Miloš Konatar "nastavlja u svom primitivnom stilu crtanja meta".

Ranije danas pojavio se internet sajt na kojem se lideri i poslanici Socijalističke narodne partije, Građanskog pokreta URA i Saveza građana Civis vrijeđaju i optužuju za izdaju, a tom povodom oglasio se i Konatar.

"Ovaj provokator i sijač laži nastavlja sa širenjem mržnje i neistina, uostalom - kao što bi svako ko je odlučio da zbog 21 miliona izda građane. U moru gnusnih i ogavnih laži ovog poslanika ova je jedna od najgorih. Evo, pošto njegov šef koordinira bezbjednosnim sektorom, neka ponudi jedan dokaz da je ovo kreirano od strane Demokrata, te da iza ovoga stoji bilo koji čovjek iz Demokrata, istog trena ćemo ga relaksirati od našeg učešća u politici", napisao je Martinović na Tviteru.

Dodaje i da od Konatara ne očekuje istovjetnu ponudu.

"Jer je čovjek koji je na godišnjici velike narodne pobjede, prije samo par mjeseci, obećao da neće rušiti Vladu sa DPS-om. Dakle, svaka mu je istina kao i ova. Zajedno sa svojim sadašnjim i bivšim drugovima, upisao se u knjigu sijača lažnih vijesti i dokazanih obmanjivača javnosti", naveo je Martinović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније