Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

14. 03. 2022. 06:37   >>  06:39 2

SKUPŠTINA

Odbor danas o ukidanju zabrane ulaska Belivuku u CG

Predsjednik skupštinskog Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu, poslanik Demokratske Crne Gore Momo Koprivica, zakazao je za danas sjednicu i predložio da se raspravlja o, između ostalog, ukidanju zabrane ulaska u Crnu Goru Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću.

Takođe, kako se navodi, na dnevnom redu je i nehumano i šikanozno zadržavanje mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija Radovića, u prostorijama Centra bezbjednosti Podgorica, 22. juna 2020 godine. 

Kako se navodi na sajtu parlamenta, odbor će raspravljati o godišnjem izvještaju o radu Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu za 2021. godinu. 

Tu je i donošenje odluka o organizovanju parlamentarnih saslušanja na teme definisane zaključcima sa 24. sjednice odbora. 

Podsjetimo, jedan broj policijskih rukovodilaca uhapšeni su po nalogu državnog tužioca zbog sumnje da su zloupotrijebili službeni položaj ukidanjem zabrane ulaska u Crnu Goru pripadnicima kriminalne grupe, Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću, krajem preprošle godine. Postupak je i dalje u toku. 

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније