Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

O.Z.

18. 03. 2022. 13:01   >>  13:01 1

VUČINIĆ

"Da li je mandatar loše pregovarao ili je to samo politikantstvo"

Posljednjih dana smo svjedoci da neke političke strukure na čelu sa mandatarom Drutanom Abazovićem se hvale da su riješile ono što je glavni problem za svakog građanina, koji razmišlja o egzistenciji svoje porodice, a to je redovno snabdijevanje osnovnim životnim namirnicama, saopštio je predsjednik Radničke partije Maksim Vučinić.

"U jednoj televizijskoj emisiji je jedan potencijalni kanditat za Ministra, inače upravnik stovarišta, decidno tvrdio da je mandatar u pokušaju već obezbjedio sve potrebne životne namirnice svojim ličnim zalaganjem u pregovorima sa nama susjednom drzavom. Precizirao je čak i kolicine roba koje je uspio da ugovori. Naravno, nije se postavljalo pitanje da li on uopšte ima ovlašćenja da vodi te pregovore", kazao je Vučinić.

On je naveo da se, s obzirom da ne znamo realno stanje zaliha osnovnih zivotnih namirnica, a “uspješno” dogovorene količine nijesu ni počele da se dopremaju, postavlja pitanje da li je mandatar loše pregovarao ili je to samo politikantstvo usmjereno prema širokim narodnim masama u cilju zauzimanja premijerske fotelje.

"Na ovo pitanje mogu pokušati da daju odgovor i eksperti iz njegovog bližeg okruženja obzirom na to da su svi oni kandidati za ministre. Građani zaslužuju da znaju odgovor na ovo veoma bitno pitanje, kojim bi trebalo da se pozabave ozbiljni i stručni ljudi, bez želje da politički profitiraju u ovom veoma osjetljivom i kompleksnom trenutku za našu zemlju", kazao je Vučinić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније