Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

08. 04. 2022. 18:41   >>  18:45 4

VUKIĆ REAGOVAO

SNP će tražiti da odbornice u Novom vrate mandat

Poslanik Socijalističke narodne partije (SNP) Dragan Vukić kazao je za Portal RTCG da će ta stranka tražiti da odbornice u Herceg Novom vrate mandat. On je to rekao, komentarišući to što su donedavno članice Glavnog odbora SNP CG i odbornice u hercegnovskom lokalnom parlamentu Slavica Božović i Milica Kostić napustile tu partiju, nesaglasne zbog odluke da se uđe u manjinsku vladu.

"Iz medijska dobijamo informaciju da su odbornice iz OO HN napustile klub odbornika SNP HN i da će samostalno ubuduće djelovati. Mi ćemo donijeti na partijskim organima odgovarajuću odluku u vezi sa tim i suspendovaćemo svako takvo djelovanje, koje narušava jedinstveno i cjelovito funkcionisanje partije", rekao je Vukić.

On je naveo da neće dozvoliti da pojedinci narusavaju ugled SNP-a.

"Taj plan od njih dvije je pripreman vec duže vrijeme, obzirom da su nezadovoljne svojim pozicijama u lokalnoj vlasti, a koje je SNP dobio raspodjelom. SNP će tražiti da vrate mandate partiji jer građani nijesu njih glasali nego program partije i ciljeve koje smo prezentovali građanima za vrijeme izborne kampanje", ukazao je Vukić. 

Građani su ih glasali, kako je istakao, i zbog ranijeg vršenja vlasti od strane SNP-a u Herceg Novog

"Smatramo to nekorektnim, nepoštenim i krađom izborne volje birača koji su prvenstveno dali glas SNP-a u u Herceg Novom", rekao je Vukić. 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније