Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.B.

10. 05. 2022. 21:05 >> 21:03
4

DEMOKRATSKA CG

Pribilović novi dokaz povratka DPS-a na vlast

Suzana Pribilović, poslanica DPS-a, izabrana je glasovima URA-e i SNP-a za predsjednicu Administrativnog odbora Skupštine Crne Gore, čime su skupštinsku Vladu predali u ruke DPS-a, ocijenili su u Demokratskoj Crnoj Gori.

"Za gospođu Pribilović glasali su poslanici SNP-a i URA-e, dakle isti oni koji su protiv nje podnosili krivične prijave prilikom neustavnog puča u Budvi, kad je DPS na nezapamćen način, nasilno preuzeo vlast u toj opštini. Ovim činom poslanici SNP-a i URA-e su pljunuli u lice svim pohapšenim i prebijenim građanima tokom borbe protiv neustavnog pokušaja preuzimanja vlasti, kada je jedan odbornik prodao svoj odbornički mandat", naglašavaju u Demokaratama.

Očito je, kako su dodali, da koalicija pomenutih partija sa DPS-om nije samo trenutne, već suštinske prirode.

"Vidimo da ljubav cvjeta do nivoa da dojučerašnji borci protiv DPS režima u potpunosti preuzimaju metodologiju: nasilne promjene vlasti i prodaja mandata svjedoče tome", zaključuju u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније