Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M.

11. 05. 2022. 21:29   >>  22:23 2

PORTPAROL SD-A

Zirojević: Abazoviću bi na podaničkom odnosu prema SPC pozavidio i stvarni premijer Joković

Portparol Socijaldemokrata (SD) Nikola Zirojević kazao je da bi na "ovako podaničkom odnosu prema vjerskoj organizaciji druge države" premijeru Dritanu Abazoviću "pozavidio i stvarni premijer" Vladimir Joković.

"Prva posjeta premijera “evropske, građanske i sekularne” Vlade, umjesto Briselu, Berlinu, Londonu… desiće se, gle slučajnosti, u manastiru Ostrog, sa patrijarhom SPC", poručio je Zirojević.

On je dodao da ako je Vlada Zdravka Krivokapića dogovorena u Ostrogu "ova nova će, sasvim je izvjesno, iz istog biti jednako, ako ne i više kontrolisana."

"Možda će biti prilike da Abazović sa velikodostojnicima prokomentariše i par važnih pitanja poput, recimo, abortusa za koji se Joanikije Mićović pokazao kao istinski ekspert. Da mu nije posla u mitropoliji, pozvao bi ga Abazović za savjetnika u kabinetu, u to sam ubijeđen", zaključuje Zirojević.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније