Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

P.R.

19. 05. 2022. 18:02 >> 18:03
1

RAĐENOVIĆ

"U Budvi smo dobili zamjenu, a ne istinske promjene"

I dok bi Budva trebala da uđe sa bogatim kulturnoumjetničkim programom i punim ugostiteljskim lokalima u susret državnim praznicima, turiste i posjetioce će dočekati haos prouzrokovan zloupotrebama, nemarom i neradom čovjeka, koji vodi Budvu, a u njoj ne živi jer se vjerovatno svojih postupaka i sam stidi, kazao je predsjednik Opštinskog odbora GP URA Budva Blažo Rađenović.

Nakon današnjeg odbijanja predloženih odluka predsjednika Opštine Budva Marka Carevića od strane povjerenika u SO Budva, Rađenović smatra da je potpuno logičan slijed događaja od strane povjerenika da Carević bude smijenjen.

"Takođe, pored neusvajanja Odluka predsjednika Opštine, uslijedila su neusvajanja programa rada i finansijskih planova u dva preduzeća, a time i stekli uslovi za razrješenje UO i menadžmenta u tim preduzećima. Posebno imajući u vidu da smo u turističku sezonu ušli bez rješavanja gorućih problema kad je u pitanju kanalizaciona i vodovodna mreža, gubici na vodovodnoj mreži i izlivanje kanalizacije na Petrovačkoj plaži", rekao je Rađenović.

Rađenović smatra i su u Budvi dobili zamjenu, a ne, kako navodi, istinske promjene.

"Sve je ostalo isto, samo su drugi akteri. Očekujemo da Vladini povjerenici prontno reaguju i time opravdaju ulogu koju im je Vlada povjerila, kako šteta ne bi bila višemilionska, a poslijedice dalekosežnije", zaključio je Rađenović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније