Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.L.B. ]

12. 06. 2022. 09:40 >> 09:42
2

RAĐENOVIĆ ODGOVORIO PRIBILOVIĆ

"Ostavite se politike, pokazali ste sve što znate"

Predsjednik GP URA Budva Blažo Rađenović poručio je da su svi dobronamjerni investitori i više nego dobrodošli kao i oni koji su već tu, plaćaju porez i poštuju Ustav i zakone i žele dobru saradnju sa lokalnim stanovništvom.

Rađenović je reagovao na saopštenje poslanice DPS Suzane Pribilović.

"Za nas Vaša politika se bazirala na desničarskim podjelama i proganjanju građana koji žele progres zato ste dobili odgovor na izborima. Izgleda da još uvjek ima onih koji ne mogu da žive sa činjenicom da više neće biti u prilici da prave štetu građanima, gradu i državi, a sa druge strane svakim danom gledaju kako nova Vlada Crne Gore ide putem prosperiteta i progresa u interesu Crne Gore prema EU", poručio je Rađenović.

On kaže da je upravo DPS-ova poslanica iz Budve Budvanima dobro ostala upamćena po, kako kaže Rađenović, nezapamćenim podjelama.

"Je l’ to ona potpredsjednica Opštine Budva za čijeg mandata građani Svetog Stefana pamte samo protivzakonite zabrane, pucanja kanalizacione mreže, cvjetanje divlje gradnje, djecu koja umjesto na igralištu su se igrala po ulicama. Je l’ to ona potpredsjednica čiji građani Svetog Stefana umjesto da šetaju javnim stazama i šetalištem pored svetostefanskih i miločerskih plaža su se šetali pored magistrale, a kupali se u Reževiće ili na Jaz? Je l’ to ona potpredsjednica Budve koja je sve uradila da Sveti Stefan za njenog mandata nema mjesnu zajednicu? Je l’ to ona potpredsjednica Opštine koja zajedno sa svojim prethodnicima nije mogla parking prostor da riješi a kamo li da donese DUP za Sveti Stefan?", pita Rađenović.

Zbog svega toga Rađenović poručuje Suzani Pribilović (DPS) da se, kako kaže, ostavi politike, a posebno Svetog Stefana.

"Doboljno ste pokazali kako ste se o njemu brinuli i šta ste uradili, a o Svetom Stefanu će brinuti državne institucije i oni kojima najviše pripada, a to svakako vi niste. Vaše političko vrijeme je iscurjelo na sreću po građane Svetog Stefana, Budve i Crne Gore. Možda da pokušate da se bavite nekim drugim poslom, uostalom pošto se još niste ogradili od Marovićeve politike kojoj ste i sami pripadali možda da krenete putem svog šefa budvaske DPS organizacije na Terazije", zaključio je Rađenović.

 

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније