Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.L.B. ]

12. 06. 2022. 13:52   >>  13:50 4

VUKOVIĆ NA CETINJU

"DPS ponovo mora biti stožerna snaga državne politike"

Demokratska partija socijalista u dogledno vrijeme ponovo mora postati stožerna snaga crnogorske državne politike poručio je potpredsjednik DPS i koordinator ispred Predsjedništva za Prijestonicu Ivan Vuković.

“To jasno kako onima koji su se 30 godina borili protiv naše partije, tako i onima koji su većinu tog vremena proveli sa našom partijom pa su u određenom trenutku možda na to zaboravili”, poručio je Vuković na 9. Opštinska izborna konferencija Demokratske partije socijalista na Cetinju, kojom su, kako poručuju iz DPS-a nastavljene reforme unutar partije.

“Neće biti lako, kao što to nije bio slučaj ni do sad, a upravo cetinjsko iskustvo pokazuje da je posljednje vrijeme u Crnoj Gori politika nerijetko igra bez ikakvih pravila, i to se dešava kada DPS nije tamo gdje treba da bude i tamo gdje zbog Crne Gore mora biti. A da bi bio mi moramo i dalje da budemo odgovorni i odlučni baš kao što je to bio slučaj prethodnih godinu i po dana, ali moramo biti i složni, pogotovo na Cetinju", zaključio je Vuković.

Predstavnik cetinjskog Odbora DPS-a Oskar Huter poručio je da je DPS odlučna u namjeri da se konsoliduje, da mijenja loše prakse, a time kao odgovoran politički subjekt nastavi da gradi prosperitetno društvo jednakih šansi.

“Demokratska partija socijalista pokazala je mnogo puta do sad da ima sposobnost, spremnost i snagu da brani i odbrani građansku Crnu Goru. Dokazali smo da ne dijelimo građane po vjeri i naciji, ali samo i dokazali da su vrijednosti na kojima počiva naše društvo - društveno djelovanje, antifašizam, sloboda, jednakost, pravda i solidarnost", istakao je Huter.

Iz DPS-a je saopšteno da je Opštinskom izbornom konferencijom na Cetinju, nastavljene reforme unutar partije.

“Još jedna u nizu konferencija, pokazatelj je da DPS intenzivno nastavlja sa kadrovskim jačanjem partije, što je ispunjenje jednog od glavnih ciljeva postavljenih još na Kongresu iz januara prošle godine”, poručeno je iz DPS-a.

Opštinskoj izbornoj konferenciji su prisustvovali i potpredsjednik partije Jevto Eraković, generalni sekretar Aleksandar Bogdanović, šef Kluba poslanika DPS Danijel Živković, član Predsjedništva Nikola Rakočević, koordinator ispred Izvršnog odbora Andrija Radman, predstavnici partija tradicionalnih koalicionih partnera kao i drugi gosti.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније