Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Mina/RTCG [ I. P. ]

21. 06. 2022. 07:42 >> 12:54
2

OD 17 SATI

Sjednica Glavnog odbora SNP-a danas u Beranama

Sjednica Glavnog odbora Socijalističke narodne partije (SNP) biće održana u Beranama.


Poslanik SNP-a Dragan Vukić agenciji Mina je kazao da će sjednica početi u 17 sati.

Tema je, kako je rečeno Portalu RTCG, aktuelna politička situacija u zemlji. Posebno će biti razmatran rezultat nedavnih lokalnih izbora i formiranje vlasti nakon tih izbora.

Članovi Glavnog odbora razgovaraće i o potezima koje će SNP preduzeti nakon formiranja vlasti u Beranama.

Iz SNP-a ranije je saopšteno da će nadležni stranački organi ove sedmice odlučiti o konkretnim mjerama i potezima koje će preduzeti nakon formiranja vlasti u Beranama.

Iz SNP-a smatraju da je formiranje vlasti u Beranama prevara građana i iznevjeravanje osnovnih demokratskih i ljudskih načela na kojima treba da počiva bavljenje javnim poslovima u jednoj zajednici.

Vuko Todorović iz Koalicije Za budućnost Berana izabran je glasovima Demokratskog fronta, Demokratske Crne Gore, Pokreta Berane sad, Prave Crne Gore i Ujedinjene za novog predsjednika te opštine.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније