Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

28. 06. 2022. 21:02 >> 21:00
2

ZDRAVKO KRIVOKAPIĆ

"Objavljeni Temeljni ugovor je gotovo potpuno preuzeti ugovor 42. Vlade"

Bivši premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić saopštio je da je "danas objavljeni Temeljni ugovor koji je 'Radna grupa Vlade' Crne Gore uskladila sa Srpskom pravoslavnom crkvom gotovo potpuno preuzeti ugovor 42. Vlade. On je podsjetio da je bio na čelu 42. Vlade, te da je ugovor bio upućen Sinodu Srpske pravoslavne crkve na saglasnost u julu 2021. godine.

"Ko nije želio zaključenje ugovora koji, a to danas vidimo, nije sporan Srpskoj pravoslavnoj crkvi", naveo je Krivokapić na Tviteru.

Radne grupe Vlade Crne Gore i Srpske pravoslavne crkve načelno su uskladile radnu verziju Temeljnog ugovora, što je ranije danas potvrđeno iz kabineta predsjednika Vlade Crne Gore Dritana Abazovića.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније