Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ I. P. ]

05. 07. 2022. 11:56 >> 11:53
7

U PARLAMENTU

Verbalni incident između Milačića i Ivanovića

Na sjednici crnogorskog parlamenta došlo je do verbalnog incidenta između poslanika Prave Crne Gore i SNP-a, Marka Milačića i Dragana Ivanović.

Milačić je, obraćajući se Vladimiru Jokoviću koji odgovara na poslanička pitanja, optužio ministra poljoprivrede da je uzimao kredite, te da je kupio diplomu na pumpi u Zatonu.

Nakon toga reagovao je Ivanović, koji je apelovao da se vodi računa o tome šta se priča u Skupštini Crne Gore.

"Izmišljotine, laži i priče. Ovdje za govornicom izmišljati i govoriti priče kakve govori Milačić, trebalo ga je prekinuti i uzeti mu riječ. Optužiti nekog da je podizao kredite, čovjek je uspješan privrednik, podizao je, radio i uredno vraćao kredite", rekao je Ivanović.

Milačić je zatražio da se vidi kako je Joković postao milioner u vrijeme DPS-a.

Na to je ministar poljoprivrede rekao da je jedini kredit koji je uzeo onaj kod Hypo Alpe Adria Banke u iznosu od 220.000 eura.

"Ko dokaže da sam uzeo ijedan drugi kredit osim ovaj, podnosim ostavke na sve političke funkcije i dajem svu svoju imovinu, prepuštam ko god hoće, zavještavam je u dobrotvorne svrhe", rekao je Joković i pojasnio da je uzeo kredit na 120 mjeseci.

Kad je riječ o navodnoj kupovini diplome, Joković je rekao: "Nikakvu diplomu nemam, završio sam srednju školu. Meni niko ne može da prigovori da sam kupio diplomu".

Vrhunac rasprave desio se kad je poslanik Ivanović, u vrijeme obraćanja Milačića, rekao: "Kako te nije sramota", na šta mu je lider Prave Crne Gore odgovorio: "Pođite u Kuče ako smijete".

"Nemoj da se dignem da mu nos slomim", rekao je Ivanović.

"Molim? Šta si rekao? Pa dođi, evo tu sam. Braniš DPS i to mi pričaš", poručio je Milačić, nakon čega je potpredsjednica parlamenta Branka Bošnjak dala pauzu.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније