Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

P.R.

07. 07. 2022. 17:01 >> 17:51
2

LEKIĆ REAGOVALA

"Evropski put neće stati ako padne Vlada"

Najnovija izjava premijera Dritana Abazovića da se padom ove Vlade, odnosno nepotpisivanjem tzv. Temeljnog ugovora, ruše evropski snovi, pokazuje beskrupuloznost kojom pokušava da nešto potpuno iracionalno i antievropsko pretvori i evropsku priču, poručila je potpredsjednica Socijaldemokrata Milica Lekić.

Lekić se pita kako to potpisivanje neusaglašenog ugovora sa jednom vjeskom zajdednicom obezjeđuje put u Evropu i kakva je to uopšte diktatorska logika "Evropa, to sam ja"? 

"Niti će stati evropski put ako ova vlada sa elementima izdajničke padne, niti ovakav Temeljni ugovor, sačinjen krišom i bez rasprave, trasira taj evropski put. Upravo suprotno. Uopstalom, koliko su istinita ova politička besprizorna propaganda nekadašnjeg kralja tvitera, najbolje govore poruke koje su mu uputili evropski ambasadori na zajedničkom sastanku", rekla je Lekić.

Ona je zaključila konstatcijom da "izgleda da ne samo Crna Gora, već čitava Evropa, ne razumije vizionarstvo Abazovićeve politike dogovorene u drugoj zemlji. Na koje je, nažalost, Crna Gora trenutno osuđena."

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније