Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M.

18. 07. 2022. 19:52   >>  19:50

SNP PORUČIO

Dužni smo da građanima isporučimo pravdu

Socijalistička narodna partija (SNP) podržava današnju akciju Specijalnog državnog tužilaštva, u kojoj je, na osnovu dokaza i snimaka EUROPOL-a, došlo do hapšenja Petra Lazovića, osumnjičenog za stvaranje kriminalne organizacije, kao i do izdavanja naloga za hapšenje službenika Uprave policije Ljuba Milovića.

Oni su kazali da pohvaljuju "hrabar i predan rad SDT-a i Glavnog specijalnog tužioca i očekujemo da isti rezultira jasnim i nepristrasnim sudskim presudama koje niko neće moći da dovede u pitanje".

"Crna Gora mora postati istinska država vladavine prava, u kojoj će zakoni važiti jednako za sve i u kojoj neće biti nedodirljivih. To je cilj za koji se SNP CG zalaže decenijama, a to je i jedan od uslova za brže pristupanje Crne Gore Evropskoj uniji. U tom smislu, dajemo punu podršku SDT-u da nastavi sa ovim i sličnim akcijama i da oslobodi našu zemlju iz ralja kriminala i korupcije",  navodi se u saopštenju SNP-a.

Ocijneli su da su građani Crene Gore željni pravde i svi zajedno, kao društvo, smo dužni da im je isporučimo u što skorijem roku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније