Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

27. 07. 2022. 19:40 >> 06:48
1

KALUĐEROVIĆ ZA PORTAL

SNP povukla potpis, nova studija izvodljivosti o Opštini Zeta

Socijalistička narodna partija je, kao što smo i najavili prije nekoliko dana, povukla potpis sa Predloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o teritorijalnoj organizaciji Crne Gore, kojim je predviđeno formiranje samostalne opštine Zeta, kazala je za Portal RTCG funkcionerka te stranke Slađana Kaluđerović. 

"Smatramo da je potrebno da se doradi postojeća ili izradi nova Studija izvodljivosti, koja bi nedvosmisleno i jasno pokazala održivost samostalne opštine", rekla je Kaluđerović. 

Kako je naglasila, neće odustati od borbe za Opštinu Zeta.

"Svakako, mi ne odustajemo od borbe za Opštinu Zeta u punom kapacitetu i sa svim onim što joj pripada", navela je Kaluđerović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније