Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

30. 07. 2022. 23:30 >> 23:28
8

MILOVIĆ

"Đukanović nastavio obračun sa Specijalnim tužilaštvom"

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović nastavio je obračun sa Specijalnim državnim tužilaštvom, izigravajući advokata svojim uhapšenim prijateljima i partnerima, ovoga puta na regionalnoj televiziji N1, rekao je bivši član Tužilačkog savjeta Andrej Milović. Kako je naveo, brukajući funkciju predsjednika (svih građana) "opet je potvrdio da je on predsjednik samo onih sa kojima je krčmio imovinu Crne Gore, gore nego svi okupatori u njenoj istoriji, te da je bio i ostao samo predsjednik korupcije i organizovanog kriminala".

"Da stvar bude još gora nego što na prvi pogled izgleda u svom novom napadu na SDT, krenuo je i u napad na Europol, osporavajući osnovanost optužbi SDT koje se zasnivaju na dokazima dostavljenim od strane Europola. I pored zaprepaštenja voditeljke N1, koja je vodila intervju suprotno načinu vođenja svih naručenih intervjua koje je imao tokom čitave karijere, Đukanović je napadao SDT da hapšenjima narušavaju ugled njegovih prijatelja i partnera", rekao je Milović.  

Stajući u zaštitu uhapšenih, a napadajući institucije pravosudnog sistema države Crne Gore, Đukanović pokazuje znake velike nervoze i zabrinutosti, s obzirom da i on sam ima veliki broj afera i krivičnih prijava, koje čekaju svoj pravni epilog, rekao je Milović. 

"Vjerujem da zbog rezultata rada SDT, Đukanović sada streca i kada u svom okruženju čuje sirenu hitne pomoći, ali zbog svojih postupaka sa tim će morati da se nosi u budućnosti, očekujući svakog trena da će jedna od sirena biti upravo ona koju apsolutna većina Crne Gore očekuje, sirena koja će ga odvesti licem u lice pred crnogorske specijalne tužioce, da odgovara za sve ono što je od Crne Gore i njenih građana opljačkao sa svojim prijateljima i partnerima. Napadom na Eurpol Đukanović pokazuje da je potpuno izgubio kompas, svjestan da mu se politički kraj bliži, ušao je u termalnu fazu kada postaje opasan po stabilnost države, jer u želji da ne potone, napadaće svakog ko mu predstavlja opasnost, pa makar to bila i EU i njene institucije i agencije", rekao je Milović.

 

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније