Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

31. 07. 2022. 15:49 >> 16:16
23

FUNKCIONERKA SNP-A

Kaluđerović pozvala Kneževića na TV duel

Funkcionerka SNP-a Slađana Kaluđerović pozvala je predsjednika DNP-a Milana Kneževića na TV duel, da kako je kazala, iskoristi priliku da suoče argumente. Ustvrdila je da se Knežević želi obračunati sa njom angažovanjem "kriminalaca u pokušaju", koji joj prijete na društvenim mrežama, zbog njenih stavova o Zeti. 

"Nekad cijenjeni Milane Kneževiću, do skoro prijatelju moje porodice, je li moguće da si spao na ove grane da se obračunavaš sa mnom kao ženom, preko ovog i sličnih kriminalaca u pokušaju? Je li te nije sramota, ako ne mene, onda mog mrtvog oca zahvaljujući kome si postao prepoznatljiv u SNP-u kao mlad momak? Je li moguće da funkcija gradonačelnika zavređuje ovo? Ako ne zavređuje, ogradi se od ovih i osudi ove i slične prijetnje!", napisala je Kaluđerović na svom Fejsbuk profilu.
 
Ona je poručila da je niko ne može uplašiti.

"I da bude jasno - ne možete me prepasti i nijesam repa bez korijena, u svakom smislu te riječi! I još da bude jasnije - ja nikog nikada nijesam izdala, naprotiv, dala sam doprinos da se izglasa ono najsvetije! I borim se za Zetu svim srcem, ali suštinski, a ne politički profiterski kao vi!", poručila je ona i pozvala Kneževića na TV duel.
 
"A tebe Milane Kneževiću javno pozivam na TV duel da suočimo ti i ja argumente i da mi kažeš u lice to što imaš, ako imaš, a ne ovako nisko da padaš", saopštila je Kaluđerović.

Пратите нас на

Коментари23

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније