Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.M.Lj. ]

12. 08. 2022. 12:31 >> 12:29
3

VIOLA FON KRAMON

"Poslanici da pokažu zrelost i izglasaju članove Sudskog savjeta"

Značajni rezultati premijera Dritana Abazovića i Vlade Crne Gore u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala biće potvrđeni glasanjem za članove Sudskog savjeta u Skupštini Crne Gore, kazala je poslanica Evropskog parlamenta iz redova Zelenih Viola fon Kramon. Ona je pozvala poslanike da pokažu političku zrelost na sjednici 16. avgusta.

Ona je na Tviteru saopštila da će to biti presudan korak koji će odblokirati pregovore sa Evropskom unijom i približiti Crnu Goru EU.

“Pozivam sve političke aktere u Crnoj Gori da iskoriste ovaj trenutak i pokažu političku zrelost pružanjem dvotrećinske većine za ovaj ključni kriterijum vladavine prava 16. avgusta. Može Crna Gora”, napisala je fon Kramon.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније