Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.M.Lj. ]

01. 09. 2022. 17:47   >>  17:44 1

BOŠNJAČKA STRANKA

"Razumljiva Bojanićeva frustracija i borba za pola sata bitnosti"

Reagujući na jutrošnju izjavu bivšeg ministra kapitalnih investicija Mladena Bojanića koji je kazao da Ervin Ibrahimović ne smije biti premijer ni u kakvoj kombinaciji, iz Bošnjačke stranke su mu poručili da je potpuno razumljiva njegova frustracija i da mu nude pola sata "bitnosti". Istakli su da nemaju vremena za nadgornjavanje jer se moraju posvetiti popravljanju onoga što je, kako su naveli, on uništio.

“Potpuno je razumljiva frustracija Mladena Bojanića, neostvarenog političara, predsjednika države u pokušaju i ministra kapitalnih investicija koji će biti upamćen samo po gašenju jednog od najprepoznatljivijih crnogorskih brendova – Montenegroairlinesa, po mnogo priče i nikakvom rezultatu, kao i konstantnim bavljenjem lika i djela Ervina Ibrahimovića i Bošnjačke stranke”, navodi se u saoptenju.

Kazali su da se Bojanić bori za pola sata “bitnosti”.

“Duboko uvjereni da to neće izliječiti akumuliranu frustraciju sa primjesama ozbiljne mržnje, kao razumni, darežljivi i merhametli ljudi svjesno mu nudimo još pola sata “bitnosti” ali ne možemo više od toga.Mislimo da je to ljudski i korektno”, kazali su iz BS.

Kazali su da se moraju posvetiti popravljanju onoga što je on uništio, nadoknađivanju onoga što je propustio i stabilizaciji društva koje je, kako kažu, destabilizovao.

“Na prizemne lične kvalifikacije se, iz pristojnosti i potrebe da i javni diskurs vratimo na primjeren nivo, nećemo obazirati, ali Vam i tu možemo obećati da Vam nećemo dozvoliti da nas uvučete u blato jer biste nas tamo, sugurno, pobijedili”, zaključili su iz Bošnjačke stranke.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније