Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M.

10. 09. 2022. 17:31   >>  17:29 2

LOKALNI IZBORI

U Tivtu potpisan predizborni koalicioni sporazum DPS-SD-SDP-LP

Predsjednici četiri političke partije, Dubravka Nikčević (DPS), Zdravko Mitrović (SD), Aleksandar Đurović (SDP) i Vatroslav Belan (LP), potpisali su danas koalicioni sporazum o načinu izlaska na izbore, zajedničkoj izbornoj listi na lokalnim izborima koji će se održati 23. oktobra 2022. godine u opštini Tivat i postizbornoj saradnji u vršenju vlasti u Tivtu, saopšteno je iz DPS-a.

"Aktuelni politički ambijent kao i namjera da se Tivat razvija na građanskom, proevropskom konceptu, na dugoročno stabilnim osnovama bili su osnov za formiranje koalicije i definisanje četvorogodišnjeg izbornog programa. Za povjerenje građana borićemo se zalaganjem za suštinske vrijednosti, bez manipulisanja emocijama građana, sa konkretnim planovima i njihovim rješenjima. Pristupaćemo razvoju infrastrukture bazirajući se na projektima kojima će biti stvarane pretpostavke da Tivat učinimo gradom u kome se može živjeti od turizma i turizmu komplementarnih djelatnosti", navodi se u saopštenju.

Kazali su da lokalna uprava mora biti reorganizovana na način koji će predstavljati kvalitetan i lako dostupan servis građanima, te omogućiti efikasno sprovođenje usaglašenih i usvojenih planova razvoja.

„Potpisujući današnji Sporazum ujedno i otvaramo put budućim partnerima u novoj lokalnoj vlasti koji bi zajedno sa nama baštinili iste vrijednosti i upravljali Tivtom na dobrobit svih građana i u interesu daljeg razvoja Tivta, kojeg želimo vidjeti kao grada suživota, međusobnog uvažavanja i sloge“, istakla je Dubravka Nikčević, koja predvodi koalicionu izbornu listu.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније