Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Т.Г.

15. 09. 2022. 17:55 >> 17:53
12

RADOVANIĆ PORUČIO

"URA neće ići na konsultacije kod Đukanovića"

GP URA neće ići na konsultacije kod predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, saopštio je generalni sekretar Građanskog pokreta URA Mileta Radovanić.

On je istakao da URA na čelu sa Dritanom Abazovićem nastavlja posao koji je započela, a to je beskompromisna borba protiv organizovanog kriminala i korupcije, koji predstavljaju najveću smetnju ka daljem razvoju Crne Gore i njenom putu evropskih integracija.

Kako je kazao, sudeći po tome ko je 19. avgusta srušio Vladu, ne bi ih iznenadilo da kolege predlože Šehovića ili Konjevića.

"Ne bi za nas bilo nikakvo iznenađenje da oni koji su srušili Abazovićevu Vladu predlože za mandatara Šehovića ili Konjevića. Očekujemo da se pozivu na konsultacije odazovu svi oni koji su srušili tu Vladu zajedno sa DPS-om, a koji su taj politički potez povukli bez razmišljanja i plana, dajući tako u ruke Đukanoviću mehanizam odlučivanja o Crnoj Gori", zaključio je Radovanić.

 

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније