Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

М.М.

19. 09. 2022. 16:13   >>  16:41 1

KRAPOVIĆ

"Lekić ima verbalnu podršku, još nijesu svi potpisali"

Poslanik i potpredsjednik Demokratske Crne Gore Dragan Krapović kazao je da parlamentarna većina od 30. avgusta 2020. godine još nema 41 potpis, ali ima jasnu verbalnu podršku lideru Demosa Miodragu Lekiću da bude predložen za mandatara za sastav nove vlade.

“Predsjednik države Đukanović je saopštio juče da će dati mandat onome ko učini podršku 41. poslanika. S tim u vezi mi smo izašli sa ovakvim verbalnim stavom, osim kolega iz URA-e i SNP-a svi smo bili spremni da stavimo potpise, na kandidaturu Lekića da bude mandatar za sastav nove vlade”, kazao je Krapović.

Istakao je da još uvijek nemaju 41 potpis, ali imaju jasnu manifestaciju i verbalnu podršku Lekiću.

"Oni koji imaju te stavove preuzimaju odgovornost za eventualni ulazak u cajtnot i za odluku Đukanovića u slučaju da se ogluši da postoji 41 poslanik koji podržava Lekića", istakao je on.

Ističe da ukoliko Đukanović odluči nešto drugo, "kolege koje su zauzele ovaj stav moraju preuzeti odgovornost za takav ishod događaja".

"Kolega Srđa Pavićević iz Civis-a i kolege iz SNP-a su rekle da nemaju problem da potpišu. Ali sve je ostalo na verbalnom nivou”, kazao je Krapović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније