Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Т.Г./М.В.

22. 09. 2022. 19:59 >> 19:56

BERANE

Premović: Pristupam Demohrišćanskoj stranci

Aktuelni potpredsjednik Opštine Berane Mladen Premović rekao je za Portal RTCG da svim srcem pristupa Demohrišćanskoj stranci. On je potvrdio da postoji određena podijeljenost između članova pokreta "Berane sad", ali je kazao da će se potruditi da sačuvaju jedinstvo na lokalnom nivou.

"Dio nas nije zadovoljan kako nas je prihvatila "Evropa sad", ali svako će imati slobodu da se izjasni da li će u pokret "Evropa sad" ili Demohrišćansku stranku", rekao je Premović. 

Na posljednjim lokalnim izborima u Beranama pokret "Berane sad" osvojio je četiri odbornička mandata i trenutno su dio lokalne vlasti u Beranama. 

Predstavnik "Evropa sad" Jakov Milatović rekao nam je da su oni već napravili odbor Evropa sad Berane i da je pitanje članstva stvar slobodne volje i procjene. 

"Mi ćemo u Beranama kreirati "Evropu sad Berane". Vjerovatno jedan dio ljudi grupacije "Berane sad" će biti u "Evropa sad Berane", naveo je Milatović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније