Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Б.Ч.Ј.

24. 09. 2022. 20:49 >> 22:06
5

BOŠKOVIĆ

"DF strahuje od izbora, doći će brže nego što mislite"

Član Predsjedništva i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore Predrag Bošković kazao je da Demokratski front (DF) strahuje od izbora i poručio im da će oni doći brže nego misle.

Bošković je to saopštio odgovarajući DF-u koji koji je između ostalog kazao da on najavljuje još jedno antiustavno ponašanje Đukanovića.

"Kada galamite - kao sada - tada vas je najviše strah. Ovog puta - od izbora. A ja vam poručujem - doći će brže nego što mislite", kazao je Bošković.

On je kazao i da DF već sada najavljuje uticaj na pravosuđe tako što će pohapsiti političke neistomišljenike - no, kako je dodao, u DPS-u drugo nijesu ni očekivali. Poručuje im da, kako je kazao, "pripaze šta se njima sprema".

"Neke frustracije su trajno neizlječive. Ali nećete vi nikoga hapsiti - nego je bolje pripazite se šta se vama sprema. Naročito znajući da se već uveliko govori o nekim izvještajima koji upućuju na to da ste dobijali novac 2016. i 2018. godine. Sve smo to mi znali i na vrijeme upozoravali, a najzad na to sada ukazuju i najrelevantnije organizacije na svijetu", kazao je Bošković.

Potvrdio je i da su predstavnici države u doba obnove nezavisnosti sarađivali sa ruskim zvaničnicima.

"Kao svjedok vremena, potvrđujem da su predstavnici države u doba obnove nezavisnosti sarađivala sa ruskim zvaničnicima. Kao i sa zvaničnicima stotina drugih zemalja. Samo postoji jedna razlika u odnosu na slučaj Demokratskog fronta - Rusija tada nije sprovodila zločinačke ratove, niti je Crnoj Gori željela da određuje kuda će ići, niti smo od nje dobijali novac za izdaju i rušenje sopstvene države. Za te je stvari Moskvi bio i ostao namijenjen isključivo Demokratski front sa njegovim satelitima", zaključio je Bošković.

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније