Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.M.Lj. ]

05. 10. 2022. 12:58 >> 12:58
2

FILIPOVIĆ

"Milošević se upleo u laži, mora da podnese ostavku"

Član Izvršnog odbora DPS Crne Gore Slobodan Filipović pozvao je direktora uprave prihoda i carina Rada Miloševića, koji je prošlog vikenda saslušan zbog nestanka zaplijenjenih cigareta, da podnese ostavku.

“Desi se tako da subotom pred ponoć istražni organi javne funkcionere pozovu da svrate. Na kafu. A da javni funkcioneri upravo u tom momentu šetaju gradom sa hrpom dokumentacije koja se slučajno odnosi baš na slučaj kojim se istražni organi bave. Lijepa je to priča o prošlom vikendu Rada Miloševića za one koji vjeruju URI. No, takvih više i nema”, navodi se u saopštenju.

Filipović je pomenuo i oduzimanje službenog telefona Miloševiću.

“Otkad to istražni organi uzimaju službeni telefon licima koja pozivaju "u svojstvu građanina". Jasno je sve, baš kao i njegov šef, i Milošević se upleo u svoje laži, željeći da odbrani neodbranjivo?”, navodi se u saopštenju.

Filipović je pitao šta je sada još potrebno za Miloševićevu ostavku?

“Odstupite Miloševiću, sve je ovo postalo apsurdno, a istraga kojom ćete biti obuhvaćeni - kao što i sami znate - dovešće do rezultata koji ni Vama niti Vašim nadređenima u stranci neće nikako ići u prilog”, zaključio je on.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније