Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

15. 10. 2022. 13:22 >> 13:25
9

VUČUROVIĆ PORUČIO

"Zabrana ulaska Mandiću i Šijanu dokaz da ANB radi po nalogu Đukanovića"

Poslanik DF-a Jovan Vučurović navodi da Crna Gora i dalje ima veliki problem sa djelovanjem ANB-a i drugih bezbjednosnih struktura koje, umjesto da su reformisane nakon 30. avgusta i dalje, kako ističe, funkcionišu pod kontrolom Mila Đukanovića.

Nekadašnje rukometaše Vladimira Mandića i Daneta Šijana crnogorska policije zadržala je sinoć na graničnom prelazu Metaljka, kod Pljevalja. Mandiću je uručeno rješenje Uprave policije kojim mu se zabranjuje ulazak u Crnu Goru.

“Po toj "logici", kao neprijatelje i dalje targetiraju Srbe, njihove političke predstavnike, SPC, Srbiju... Upravo zbog toga su se na meti ove odmetnute kriminalne organizacije našli ambasador Srbije Vladimir Božović, a juče i bivši vrhunski sportisti Vladimir Mandić i Dane Šijan, koji nijesu stranci u Crnoj Gori, gdje imaju nekretnine i potpuno legalne poslove. Ali, zato, Đukanoviću i njegovoj posluzi opasnost za Crnu Goru nijesu oni sa kojima je razvijao biznis trideset godina, poput italijanske Kamore”, naveo je Vučurović.

Premijeru Dritanu Abazoviću poručuje da dobro razmisli u kakvoj se situaciji nalazi Crna Gora nalazi.

“Kada u njoj i dalje odluke donose kriminalni djelovi ANB i policije. I dobro bi bilo da odgovori da li je za njega normalno da su u Crnoj Gori dobrodošli kriminalci, a da se zabranjuje ulazak sportistima, književnicima, istoričarima, pjevačima, isključivo zato što su Srbi”, naveo je Vučurović i dodao da je Crnoj Gori potrabna nova ANB.

“Nakon dolaska DF na vlast, kriminalci iz ANB i njihove gazde će biti procesuirani, jer Crnoj Gori nema budućnosti dok se tom zlu ne stane nogom za vrat i dok se hobotnica potpuno ne uništi. Crnoj Gori je neophodna nova ANB, reformisana, sa profesionalcima, a ne parapolitička i kriminalna organizacija”, zaključio je Vučurović.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније