Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

26. 10. 2022. 16:32 >> 16:33
13

KNEŽEVIĆ ZA PORTAL

"Djelovi ANB-a otrgli se kontroli i djeluju kao ideološka kaznena ekspedicija"

Predsjednik skupštinskog Odbora za bezbjednost i odbranu Milan Knežević (DF) rekao je u izjavi za Portal RTCG da je današnja sjednica Vijeća za nacionalnu bezbjednost samo potvrdila njegove najcrnje slutnje o ozbiljnim zloupotrebama u Agenciji za nacionalnu bezbjednost (ANB) za vrijeme bivšeg direktora Sava Kentere i njegovih najbližih saradnika.

"Više nemam dilemu da je u toku institucionalni lov na pripadnike srpskog naroda, sveštenike SPC ali i lidere DF-a, i to sve pod narativom odbrane crnogorske nezavisnosti od Srba i malignog ruskog uticaja", naveo je Knežević.

Kako naglašava, narednih dana planira aktivirati i konkretne institucionalne mehanizme u pravcu svoje zaštite. 

"Ali i zaštite svih onih koji ne dijele vrijednosti Sava Kentere, a zbog čega nam je i poslao poruku da treba da se iselimo iz Crne Gore. Ozbiljno sam zabrinut za građanski mir i ustavni poredak jer su se djelovi ANB-a odavno otrgli kontroli i djeluju kao ideološka kaznena ekspedicija iz vremena Informbiroa", izjavio je Kežević. 

.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније