Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M. [ Mina ]

25. 11. 2022. 15:01 >> 14:59
1

CGO

Analiza o Otvorenom Balkanu uklonjena sa sajta MEP-a

Analiza Ministarstva evropskih poslova (MEP) o prednostima i manama učešća u regionalnoj inicijativi Otvoreni Balkan uklonjena je sa sajta tog resora, kazali su iz Centra za građansko obrazovanje (CGO).

“CGO pita Vladu ko je naredio i zašto je skinuta analiza MEP-a o prednostima i manama priključenja Crne Gore Otvorenom Balkanu”, naveli su iz te nevladine organizacije na Fejsbuku.

Iz CGO su rekli da je ovo pokazatelj da se ulazi u crvenu zonu odlučnosti pojedinaca u toj Vladi da se, suprotno nespornoj argumentaciji, radi na štetu Crne Gore.

Oni su uputili zainteresovane da analizu pokušaju skinuti sa sajta www.eu.me, međutim, ni tamo nije dostupna.

“Iako je uklonjena sa naslovnice sajta MEP-a, CGO upućuje zainteresovane da analizu pokušaju skinuti sa linka na kojem je od ranije zapamćena, a što je promaklo „čistačima“ u ime neodgovornih pojedinaca u Vladi, koji misle da ćemo je tako zaboraviti“, naveli su iz CGO.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније