Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

А.М. [ RTV BUDVA ]

29. 11. 2022. 14:12   >>  14:10

JOVANOVIĆ PORUČIO

Do kraja godine još dvije sjednice SO Budva

Nakon što su na današnjoj sjednici Skupštine opštine Budva jednoglasno usvojene sve tačke dnevnog reda, predsjednik lokalnog parlamenta Nikola Jovanović istakao je da su u skladu sa Poslovnikom skupštinski odbori formirani u najkraćem mogućem roku, te da će u skladu sa redovnim rokom od 15 dana do kraja godine biti održane još dvije sjednice.

"Na prvoj će se raspravljati o određenim pitanjima koja su već delegirana u Skupštini opštine, a nakon toga nas čeka izglasavanje budžeta. Mislim da će ovo poslije tri godine biti prva godina kada ćemo blagovremeno i u zakonski utvrđenom roku do 31. decembra usvojiti odluku o budžetu. Takođe, blagovremeno ćemo raspravljati i nadam se usvojiti i predloge investicionih aktivnosti i uređenja zemljišta", kazao je Jovanović, istakavši da Opština Budva sada ulazi u fazu političke i svake druge stabilnosti.

Dodao je da će u ovoj fazi izvršna vlast, počev od predsjednika Opštine, sekratara svih sekretarijata, ali i direktora javnih preduzeća, moći da blagovremeno planira svoj rad i svoje obaveze.

"Na taj način šaljemo poruku da pored političke stabilnosti koja se dešava u lokalnom parlamentu ide period stabilnosti u radu izvršne vlasti. Mislim da definitivno prekidamo lošu praksu privremenog finansiranja i mnogo negativnih efekata. Mislim da ćemo u ovom dobrom duhu nastaviti dalji rad na obostrano zadovoljstvo i građana i izvršne vlasti", zaključio je Jovanović.

Šef budvanskog parlamenta iskazao je posebno zadovoljstvo što pripadnice ženskog pola pokrivaju većinu mjesta u Skupštini opštine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније