Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

02. 12. 2022. 19:02   >>  19:01 2

DAJKOVIĆ ČESTITAO

"Zamah u leđa pravdi i pobjedi od 23. oktobra"

Predsjednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković čestitao je proglašenje konačnih rezultata u Podgorici na danas održanoj sjednici Izborne komisije Glavnog grada.

Dajković je saopštio da je 40 dana trajala postizborna agonija i proces odvajanja Ivana Vukovića od fotelje gradonačelnika.

"Iako smo upozoravali, pa čak i sugerisali Vukoviću da se ne blamira, već da pošteno i ljudski prizna poraz, te omogući mirnu tranziciju vlasti, DPS je na sve načine pokušavao da opstruira formiranje nove gradske vlasti", kazao je Dajković.

Kako navodi, današnje proglašenje konačnih rezultata je ništa do šamar nekorektnoj poraženoj strani, ali "i zamah u leđa pravdi i pobjedi koju smo demonstrirali 23. oktobra".

"Čestitam hrabrim predstavnicima Izborne komisije koji su upornim i marljivim radom i inicijativima odbranili našu pobjedu, a Vukoviću i DPS-u želim srećan put u opoziciju. Kofere im možemo mi donirati", zaključio je Dajković.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније