Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

А.М.

08. 12. 2022. 18:03   >>  19:46 16

REAGOVANjE KNEŽEVIĆA

"Namjera vozača bila da Gardaševića odvede do policije"

Povodom video zapisa koji su objavili pojedini mediji, a koji prikazuju incident na aerodromu, Milan Knežević (DF) kazao je da video potvrđuje njegove riječi da je verbalno napadnut od strane osumnjičenog Ivana Gardaševića, koji ga je, kako Knežević tvrdi vrijeđao i time izazvao reakciju vozača. Na snimku koji je objavila Pobjeda, a za koji smo dobili potvrdu da je autentičan, vidi se da je bilo fizičkog kontakta.

"Jedina intencija mog vozača je bila da Gardaševića povede kod policije da da izjavu", kazao je Knežević u gostovanju u informativnoj emisiji na TV Prva.

Pozvao je UP da objavio duži video, i jasnijeg kvaliteta, na kome se kako kaže jasno može vidjeti gestikulacija Gardaševića te uvrede koje je uputio na njegov račun.

Knežević je kazao da je sudija Ćetković koji je zaključio da se na snimku ne može ništa čuti ni vidjeti bio dužan da sasluša i njega.

"Pa ako ne vjeruje meni, trebao je da vrati Tužilaštvu da Tužilaštvo sasluša mene. Jer je protiv Gardaševića ipak Tužilaštvo pokrenulo postupak po članu 160- ugrožavanje bezbjednosti. Jer mi nijesmo izašli iz auta jer nam se ne sviđa auto crnogorskih tablica, nego smo izašli zato što me on uvrijedio i pozvao da izađem vani", kazao je Knežević.

"Orkestrirani napadi i pozivi da budem linčovan"

Nakon što je u javnosti objavljena informacija da je lažna dojava o podmetnutoj bombi u Višem sudu stigla sa lažnog mejl naloga sa njegovim imenom, poslanik DF-a Milan Knežević ranije danas je  kazao da inicijatore i podstrekivače ove dojave treba potražiti među političkim i parapolitičkim ekstremističkim organizacijama koje od nasilnika prave heroje i pozivaju na njegov linč.

"Upravo sam informisan da je dojava o podmetnutoj bombi u Višem sudu stigla sa lažnog imejl naloga koji je glasio na moje ime i prezime. Nakon orkestriranih napada preko portala, poziva na društvenim mrežama da budem linčovan, i ne čudi ono što mi se desio jučerašnji napad na golubovačkom aerodromu, a još manje današnja dojava o bombi s mojim imenom i prezimenom", saopštio je Knežević.
 
Dodao je da inicijatore i podstrekivače ove dojave treba potražiti među "političkim i parapolitičkim ekstremističkim organizacijama".
 
"Ali pošto će oni odmah zaprijetiti maršom na Podgoricu, najbolje sačekati neku novu dojavu u kojoj će biti potpisan Aleksandar Vučić, da bi otpočeli marš na Beograd", zaključio je Knežević.

Пратите нас на

Коментари16

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније