Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

А.М.

08. 12. 2022. 22:52   >>  22:50

PREDSJEDNICA PARLAMENTA

Đurović ugostila parlamentarce iz deset zemalja

Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović bila je domaćin večere za članove Stalnog odbora Parlamentarne skupštine Procesa saradnje u Jugoistočnoj Evropi (PSJIE/PS SEECP), saopšteno je iz Skupštine Crne Gore.

Ovaj događaj, kako je pojašnjeno, predstavlja prvu parlamentarnu aktivnost u okviru predsjedavanja Crne Gore ovom regionalnom inicijativom, te su na istom predstavljeni i prioriteti predsjedavanja.

"Na večeri, upriličenoj u Podgorici, okupili su se poslanici i nacionalni parlamentarni koordinatori iz deset zemalja učesnica Procesa saradnje u Jugoistočnoj Evropi - PSJIE", navodi se u saopštenju.

Đurović im je poželjela dobrodošlicu u Crnu Goru i iskazala uvjerenje da će crnogorsko predsjedavanje ovom važnom regionalnom inicijativom donijeti konkretne rezultate za sve zemlje članice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније