Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Иван Мијановић, ТВЦГ

15. 12. 2022. 17:21 >> 17:26
3

PISONERO PORUČILA

"Prvo izbor ustavnih sudija i opoziv Zakona o predsjedniku"

Prvi korak treba da bude imenovanje sudija Ustavnog suda i opoziv Zakona o predsjedniku, kazala je portparolka Evropske komisije Ana Pisonero Hernandez.

"Bili smo jasni u svom javnom stavu. Odgovornost za izlazak iz zastoja i okončanje krize snose politički akteri u Crnoj Gori", poručila je portparolka EK Ana Pisonero Hernandez.

"EU pomno prati situaciju u Crnoj Gori", poručeno je u Evropskoj komisiji (EK)

Ističe da bi prvi korak trebalo da bude imenovanje sudija Ustavnog suda i opoziv zakona o predsjedniku.

"EU poziva sve političke aktere da postignu brzu deeskalaciju i dogovor o rješenju trenutnog političkog ćorsokaka, kako bi se napredovalo u želji građana Crne Gore da se pridruže EU", istakla je Pisonero.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније