Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

А.М.

28. 12. 2022. 20:57 >> 21:27
4

DANILOVIĆ PORUČIO

"O sastanku većine sam pročitao u medijima"

Lider Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović saopštio je da  danas nije bilo sastanka lidera većine, osim ako "nije u pitanju neka druga većina u odnosu na onu koja je obezbijedila 41 potpis podrške za novog mandatara". 

"Ja sam o ovome pročitao u medijima", tvrdi Danilović.
 
On je kazao da ne zna kome treba ovo "glupo ponavljanje istih, primitivnih poteza kojima se sastanak dvojice  pretvara u sastanak svih".
 
"Pozivam sve kolege iz parlamentarne većine da se dozovemo pameti i čuvamo jedni drugima dostojanstvo. Svaki činilac nove-stare većine je dragocjen, tako mislim bez obzira što nam je dio ove većine lutao od "nemila do nedraga"! Ako neko misli da ćemo prećutati  dogovaranje bez dogovora,  kao oko  Krivokapićeve vlade, javno obećavam da od toga neće biti ništa", poručio je Danilović.

Dodaje da se nikad više niko neće poigravati sa dostojanstvom stranke koja je "čuvajući tuđu bruku snosila i dio javnog prekora, i to s razlogom jer ljudi nisu znali".
 
"Dakle, sastanak svih lidera većine je kada se sastanemo svi, a ne kada nadobudni pojedinci misle da "je to to". Alergičan sam na neozbiljnost i mislim da je krajnje i potonje vrijeme da se to ne događa. Da, krajnje i potonje”, zaključio je Danilović.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније