Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

П.Р.

10. 01. 2023. 20:24   >>  20:20 1

OPŠTINSKI ODBOR

SDP formirao izborni štab za predstojeće lokalne izbore u Tuzima

Opštinski odbor Socijaldemokratske partije (SDP) Tuzi formirao je izborni štab koji će rukovoditi izbornim aktivnostima i kampanjom naše liste na predstojećim lokalnim izborima u Opštini Tuzi koji će biti održani 5. marta.

"Za samo par dana prikupljeni su potpisi podrške što je jasan pokazatelj značajnog rasta povjerenja u ispravnu i dosljednu politiku koju Tuzani prepoznaju", navode u saopštenju.

Čvrsto uvjereni i opredijeljeni da opština Tuzi zaslužuju odgovorno i kvalitetno upravljanje u narednom periodu, OO SDP Tuzi potpisao je Sporazum o osnovnim principima sa Pokretom za Tuzi sa kojim će kroz nastavak razgovora definisati zajednički izborni nastup.

“Uvjereni smo da koncept značajnog uključivanja građana, kao i lokalnih udruženja, može značajno doprinijeti optimalnom rezultatu uz pomoć kojeg ćemo unaprijediti život svih naših sugrađana. Tuzi treba da se razvijaju na moderan i evropski način, uz punu posvećenost očuvanju građanskog koncepta društva i zajedništva koje je naš kraj od davnina krasilo. Na to smo ponosni, a u narednom periodu pred nama su ozbiljni izazovi unaprjeđenja infrastrukture, stumulansa za razvoj privrede i značajne podrške vrijednim poljoprivrednicima, čime će se stvoriti osnova za ubrzani razvoj Tuzi”, zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније