Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.L.B. ]

17. 01. 2023. 16:28 >> 16:25
2

POPA PORUČILA

Hitno imenovati sudije Ustavnog suda

Šefica Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori Oana Kristina Popa pozvala je poslanike u Skupštini da hitno imenuje nedostajuće sudije Ustavnog suda.

Ona je danas učestvovala na sjednici Ustavnog odbora kao posmatračica.

"EU pozdravlja što je Ustavni odbor počeo sa intervjuisanjem kandidata za Ustavni sud. Učestvovala sam u današnjoj sjednici kao posmatračica. Pozivam Parlament da hitno imenuje nedostajuće sudije. To je vitalno za put Crne Gore prema EU. EU će nastaviti da pažljivo prati ovaj proces", napisala je Popa na Tviteru.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније