Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ rtcg.me ]

22. 01. 2023. 19:14   >>  19:10

SLOBODNA CG

Opet izglasati izmjene Zakona o lokalnoj samoupravi

Iako su prvobitne izmjene Zakona o lokalnoj samoupravi ekspresno usvojene u Skupštini Crne Gore, nakon Đukanovićeve blokade, odnosno vraćanja na ponovno odlučivanje - sve je utihnulo, rekao je funkcioner Slobodne Crne Gore Miljan Mujičić. 

"Jedini ko se zaista zalaže za novu skupštinsku potvrdu već izglasanog zakona jeste poslanik Demokrata, Danilo Šaranović, na čemu mu se i zahvaljujemo. Građani Podgorice nemaju vremena za gubljenje, ali ni političke partije koje su dio nove vlasti", kazao je Mujičić.

Kako je rekao, vrijeme je da pokažemo da Podgorici možemo udahnuti novi sjaj, energiju i prosperitet.

"Stoga, još jednom pozivamo partije parlamentarne većine da se ne dvoume, već da iskreno podrže inicijativu koja bi, nakon tri mjeseca postizborne agonije, deblokirala naš grad", poručio je Mujičić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније