Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.M.Lj. ]

29. 01. 2023. 07:58   >>  09:09 9

MOMO KOPRIVICA

"U politici ništa nijesam uradio protiv svoje volje"

Poslanik Demokratske Crne Gore Momo Koprivica kaže da u politici nikada nije uradio nešto protiv svoje volje i da se nikada nije pokajao što je izabrao taj put. On je, govoreći o svom životu u emisiji Upoznajte parlamentarce na Parlamentarnom kanalu, kazao da mu je rođenje kćerke otvorilo novi svijet, a o svojim prijateljstvima kaže da su bez interesa i računice.

Komentarišući istraživanje CGO po kome je u prethodne dvije godine bio najaktivniji poslanik u Skupštini koji je govorio preko 18 sati, Koprivica kaže da nije uvijek raspoložen za raspravu, ali jeste za pravdu. On poručuje da nikada neće ćutati i da će se uvijek boriti za pravednije društvo.

„Za razliku od Skupštine, nema me na društvenim mrežama jer sam tamo ograničen u broju ispisanih riječi“, kazao je u šali Koprivica.

Iako ne izgleda tako, Koprivica je bio nestašno dijete.

“Djetinjstvo pamtim po dječijim igrama koje su krasile period kada modrica I mokre noge nijesu bile grijeh. Takođe, po igrama oko Bedema. Djetinjstvo pamtim i po selu Kruševice koje su krasile prirodne ljepote, vrijedni ljudi, a to je bio i izvor nekog lijepog vaspitanja”, prisjeća se poslanik Demokrata.

Volio je da skuplja knjige i tekstove o istoriji Nikšića. Posebna ljubav bila mu je i košarka.

“Imao sam aktivnu ulogu u omladinskim selekcijama nikšićkog kluba Ibon. Osvojili smo i srebrnu medalju koja je lijepa podsjetnica za bavljenje sportom”, kazao je on.
Košarka, kao pametan sport naučila ga je da mu svaki korak bude plod taktike .

Njegovi prijatelji su osobe sa kojima se družio od osnovne škole.

“Ta prijateljstva su iznad bilo kakvog interesa, bilo kakve računice, nešto iznad vremena”, kazao je Koprivica.

Iz takta ga najviše izbacuje nepravda i licemjerje.

Najsrećniji trenutak u životu mu je rođene kćerke.

“Rođenje kćerkice je otkrivanje novog svijeta I mogu vam reći da se svakog dana divim tom svijetu. Moja supruga kao posvećena majka čini taj svijet ugodnijim”, kazao je Koprivica.

Ističe da se nikada nije pokajao što se bavi politikom i da do sada nije uradio ništa protiv svoje volje.

“U politiku sam ušao sa iskrenom namjeru da pomognem obespravljenom građaninu”, kazao je on.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније