Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

М.М.

30. 01. 2023. 14:34 >> 14:33
1

MARTINOVIĆ-DMOČOVSKI

"Važno transportno i infrastrukturno povezivanje Crne Gore sa Poljskom"

Veoma je važno jako transportno i infrastrukturno povezivanje Crne Gore sa Poljskom i proširenje EU, kazao je predsjednik opštine Kolašin Vladimir Martinović prilikom sastanka sa ambasadorom Poljske u Crnoj Gori Arturom Dmočovskim.

Dmočovski se sastao sa predsjednikom Opštine Vladimirom Martinovićem i tom prilikom zahvalio na gostoprimstvu, ističući da se nada da će se bilatetalna saradnja intezivirati prije svega u oblasti turizma kako bi poljske turiste povezali sa Kolašinom koji predstavlja centar kako zimskog tako i ljetnjeg turizma na sjeveru Crne Gore.

"Predsjednik Opštine je izrazio zadovoljstvo posjetom ambasadora i istakao da je lokalna uprava na čijem je čelu otvorena za saradnju kako sa Ambasadom Poljske u Crnoj Gori tako i sa svim drugim ambasadama članica EU", saopštili su iz Opštine Kolašin.

Istakao je, kako kažu, i da lokalna uprava radi na rješavanju brojnih infrastrukturnih problema jer cilj ove lokalne uprave je da Kolašin postane prepoznatljiv evropski grad kako svojim izgledom tako i sadržajima koje pruža gostima.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније