Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Б.Ч.Ј. [ Mina ]

06. 02. 2023. 07:53   >>  07:52

LOKALNI IZBORI

DPS, SD, BS, DUA zajedno na izborima u Tuzima

Demokratska partija socijalista (DPS), Socijaldemokrate (SD) , Bošnjačka stranka (BS), Demokratska unija Albanaca (DUA) nastupiće u koaliciji na lokalnim izborima u Tuzima.

U zajedničkom saopštenju tih stranaka navodi se da je sporazum o koalicionom nastupu, zaključen na temelju zajedničkih vrijednosti građanskog, multietničnog i otvorenog društva.

Navodi se da su Tuzi u svakom vremenu bili primjer i uzor da takve vrijednosti nemaju alternativu i da će uvijek stajati čvrsto na braniku očuvanja upravo tih vrijednosti.

Oni su istakli da su uvjereni da građani Tuzi to jasno prepoznaju i da će ovoga puta snažno podržati građansku koaliciju.

"Koja je još jednom potvrdila otvorenost i spremnost na saradnju sa svima koji baštine takve vrijednosti i koji će zajednički činiti novu lokalnu vlast u Tuzima”, poručili sui z koalicije DPS, SD, BS, DUA.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније