Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

А.М. [ Mina ]

08. 02. 2023. 10:14   >>  10:08

DEMOKRATSKA CRNA GORA

Predali listu za izbore u Tuzima

Demokratska Crna Gora predala je izbornu listu za predstojeće lokalne izbore u Tuzima, koju predvodi Štjefan Camaj.

Camaj je rekao da će lista biti dio pobjedničkog tima, jer se na njoj nalaze vrijedni, časni i stručni ljudi.

“Ovo je istinska građanska lista i građanski koncept u Malesiji, a ne ono što imamo priliku da vidimo kod nekih "građanskih partija" koje su predajom takvih njihovih lista stvorile podjelu u Malesiji i Tuzima”, naveo je Camaj.

On je kazao da će fokus izbornog programa biti na zadovoljenju potreba svih građana, kako najstarijih tako i najmlađih, sa posebnim osvrtom na poljoprivrednike, stočare, studente i lica u stanju socijalne potrebe.

Camaj je pozvao sve građane Malesije da se izdignu iznad podjela koje, kako je rekao, serviraju partije koje slove za "građanske", a u suštini rade suprotno od toga.

"Pozivam sve građane Malesije da podrže listu Demokrata na izborima 5. marta i jednom zauvijek Demokratsku partiju socijalista i njihove satelite pošaljemo u političku prošlost", kazao je Camaj.

Izbori u Tuzima biće održani 5. marta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније