Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

М.М.

11. 02. 2023. 17:12 >> 17:08
14

VUČUROVIĆ

"Spinovanja i podmetanja ne mogu spriječiti pobjedu Mandića"

Tokom ove kampanje očekujemo razna podmetanja, spinovanja, prljavu kampanju, ali mi nećemo da idemo tim putem, i ništa nas ne može spriječiti da, zajedno sa građanima, dođemo do pobjede i jedno je sigurno predsjednik Crne Gore će biti Andrija Mandić, kazao je poslanik DF-a Jovan Vučurović.

"U tome nas neće spriječiti ni neke NVO koje su služile bivšem rezimu, a sad traže nove gazde.Kampanja koju smo nedavno počeli biće ubjedljivo najbolja i svakom građaninu ćemo prenijeti poruku našeg kandidata", poručio je Vučurović.

Ističe da građani imaju priliku da budu dio testiranja najsavremenije digitalne tehnologije koju koriste predsjednički kandidat Andrija Mandić i njegov tim i gdje će građani biti anketirani o različitim pitanjima koja su relevantna za budućnost Crne Gore.

"Mi kao izborni štab iskazujemo zadovoljstvo što su građani u ogromnom procentu prihvatili ovakav način najsavremenije političke komunikacije i što su iskazali želju da i u narednom periodu sarađuju u realizaciji našeg zajedničkog projekta koji je za dobro CG i svih njenih građana", kazao je Vučurović.

Dodaje da će intenzivirati ovaj način komunikacije.

"Isto tako, naša infrastruktura, koja je najjača u Crnoj Gori, svakodnevno je aktivna i na terenu i razgovara sa građanima u svakom dijelu naše države, šireći poruku našeg kandidata, poruku pobjede i pomirenja u Crnoj Gori. Znam da su naši ljudi u kampanji učtivi i pristojni, ništa ne radimo na silu, nikoga ne ucjenujemo, kako su to neki radili u prethodnom periodu, već je sve u duhu demokratije i korektnosti, i u tom pravcu će se pobjednička kampanja Andrije Mandića i nastaviti. I ovom prilikom pozivamo svakog građanina da glasa za Andriju Mandića, čiji kvaliteti uveliko prevazilaze sve najavljene i ,,nenajavljene” kandidate. Dakle, da svi građani budu dio te istorijske pobjede", poručuje Vučurović.

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније