Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

М.М. [ Mina ]

04. 03. 2023. 15:15 >> 15:16
4

U POSJETI PLjEVLjIMA

Mandić: DPS pobijeđen, vrijeme je da gradimo budućnost

Pobjedom nad režimom Demokratske partije socijalista (DPS) stvoreni su uslovi za stvaranje normalne i demokratsku države, u kojoj niko neće biti progonjen i diskriminisan, poručio je predsjednički kandidat Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić.

On je, tokom posjete Pljevljima, tokom posjete Pljevljima, kazao da je koalicija Za budućnost Crne Gore 30. avgusta 2020. godine porazila autokratski režim Mila Đukanovića.

„Do toga dana živjeli smo u nedemokratskom društvu, pod režimom koji nas je proganjao i maltretirao. U takvoj atmosferi mi smo bili prinuđeni da se branimo i borimo za opstanak naše zajednice i onih vrijednosti Crne Gore koje su bile ugrožene“, rekao je Mandić.

On je kazao da su njihove reakcije su bile i oštre, ali u skladu sa vremenom i situacijom u kojoj su se nalazili.

„Ali, kada je taj režim pobijeđen, stvorili su se uslovi da stvaramo normalnu i demokratsku državu za sve njene građane, državu svih nas u kojoj vise niko neće biti progonjen i diskriminisan“, poručio je Mandić.

Prema njegovim riječima, Crna Gora treba da se okrene budućnosti i pomirenju jer je, kako je naveo, bilo dosta omraza i podjela.

„Zato je i ono što govorimo u skladu sa tom činjenicom, jer smo mi oni koji odlučuju, a mi sigurno nećemo da se ponašamo kao DPS”, rekao je Mandić.

Kako je kazao, vrh DPS-a će odgovarati za kriminal i korupciju.

“Ali, mi nećemo da progonimo glasače te partije, već da im pružimo ruku i pozovemo da se priključe politici pomirenja i budućnosti“, dodao je Mandić.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније